diablo ¤¤¤

diablo INGEFÄRA, CITRON& chili 

Röd chili innehåller höga halter av vitamin C och karoten (provitamin A). Gul och framförallt grön chili (som egentligen är omogen frukt) innehåller mindre mängd av substanserna. Dessutom är chili en bra källa för de flesta B-vitaminer och vitamin B6 i synnerhet. De innehåller också mycket kalium, magnesium och järn.

TAMARIND

TAMARIND KOMBUCHA

är en mycket värdefull produkt i världen på grund av dess näringsämnen. Dessa inkluderar C-vitamin, E och B, kalcium, järn, fosfor, kalium, mangan och kostfiber. Den innehåller också organiska föreningar som gör tamarind till ett kraftfullt antioxidant och antiinflammatoriskt medel.


HJORTRON 

HJORTRON KOMBUCHA

Hjortron sägs vara skogens GULD då det är ett av de mest näringsrika bären du kan hitta i skogen, men de är svåra att hitta. Stenfrukten hjortron innehåller inte bara bl.a. vitaminerna A, B1, B2 och B3 samt C och E, mineralerna fosfor, järn, kalcium och magnesium utan även fibrer, antioxidanter samt omega 3 och 6.

INGEFÄRA & CITRON

INGEFÄRA & CITRON KOMBUCHA

Ingefära motverkar inflammation, illamående,

artros och ömma muskler samt sänker ditt

blodtryck och stärker ditt immunförsvar.

Vad är ingefära bra för?

- dämpar inflammation

- motverkar illamående

- stärker ditt immunförsvar

- motverkar artros

- sänker blodtrycket

- lindrar ömma muskler

BLÅBÄR

BLÅBÄR KOMBUCHA

Blåbär är fullproppade med antioxidanter, som bidrar till att skydda kroppens celler. Bären innehåller också C-vitaminer, B-vitaminer och olika mineraler som är viktiga för nervsystem, tänder, hjärta och andra muskler.

havtorn

HAVTORN KOMBUCHA

Havtorn är mycket vitaminrika och har en utsökt arom. Havtorn är ett av de bär i världen som innehåller flest av olika sorters vitaminer och bäret är mycket hälsosamt. Havtorn är små vitaminbomber med mycket C-vitamin men också A-, E-, K-, B-, B12 och folyra. Bäret innehåller också omega 7. 

chaga (Sprängtickan )

chaga KOMBUCHA

Chaga har använts under flera tusen år som medicinalväxt Sprängtickan är antibakteriell, antifungal, anticandida, antiviral, balanserar immunförsvaret och är därmed bra vid autoimmuna sjukdomar..

NATURAL

naturell KOMBUCHA

är en probiotisk dryck med ett högt innehåll av nyttig, levande bakteriekultur som är bra för tarmfloran, matspjälkning samt motverkar tillväxten av svampen Candida i kroppen. Kombucha innehåller stora mängder

B-vitamin som behövs för att hålla såväl hår, hud och naglar i trim.

julbucha

äpple & kanel

Jag hälsar er alla som förr mången gång, med ljus i min krona och stämningsfylld sång. Jag kommer när mörkast det är här i Norden, när allt synes dött och förfruset på jorden...

LUCIA

julbucha

appelsin nejlika morot kanel

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma Alla

sova i enslig gård djupt under midnattstimma Månen vandrar sin

tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken

ENDAST TOMTEN ÄR VAKEN.